Taart smullen met beide handjes, mondje en voetje, met een gekleurd en plakkerig snoetje?

Kleine meisjes in de leeftijd van 1 t/m 3 jaar worden in Bohomián stijl gefotografeerd.

Deze speciaal ontworpen setting is opgemaakt met natuurlijke elementen van hout en heel veel mooie bloemen in pastel tinten, de romantische tipi tent en leuke bijpassende props.

 

Vieren jullie binnenkort je kindjes verjaardag, dan zijn leuke en originele foto’s van je kleintje op de uitnodiging natuurlijk erg mooi.

 

Je kunt nu gebruik maken van een leuke combinatie fotoshoot, die bestaat uit een mini-fotoshoot, een cakesmash fotoshoot en ter introductie een spetter-fruit OF bloemen-melk-bad fotoshoot in EEN!

Prijs 155,= euro

 

  

Jouw kindje smullend, kliederend en genietend op de foto?

Dit kan natuurlijk ook als je kindje 2 of 3 wordt. Cake smashes zijn erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets.

Het recept is simpel: je kind, een taart en de perfecte omgeving. De uitkomst elke keer weer bijzonder. Je kind is de ster en bepaalt het verloop van de shoot.

  • Een prachtig versierde taart speciaal en vers voor jouw kleintje gemaakt, dit word smullen!! Ik maak foto’s waarbij je kindje van de taart mag eten, op de manier waarop zij of hij dat zelf graag wil. Een unieke en leuke fotoshoot voor kindjes die 1 jaar worden, maar uiteraard ook als je het leuk vind voor je kindje dat wat ouder is! Voor de fotoshoot gebruik ik mooie versieringen, van bloemen, bloemenkransjes, tipi-tentje, bijzondere achtergronden en vloeren, leuke wandversieringen, zodat de foto’s steeds weer uniek en speciaal zijn!

Wil je de foto’s gebruiken voor een uitnodigingskaart dan plannen we de sessie ruim een maand voor dat je kindje jarig is.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Het beste is als je tijdig een afspraak maakt, ruim voor aanvang van haar verjaardag. De foto’s kan je dan gebruiken voor de uitnodigingen, of voor op de verjaardagstaart.

1. Je kleintje mag eerst op de foto’s in de door jou meegebrachte outfit, je mag van mij accessoires lenen, of deze zelf meenemen. Deze mini shoot duurt ongeveer 15 minuten. Leuk is als hij of zij de favoriete knuffel meeneemt, zodat ze samen op de foto kunnen!
2. Na de mini fotoshoot maak ik eerst enkele foto’s van de taart of cupcakes en het decor apart, en daarna mag je kleintje lekker met de taart gaan kliederen! Lekker graaien, spelen en natuurlijk taart eten, soms moeten de kleintjes een beetje aangemoedigd worden, maar het wordt een groot smulfestijn! Het kliederen en smullen leg ik vast op de foto’s, zodat de pret zelfs achteraf nog gegarandeerd is!
3. Als verassing sluiten we af met een spetterfestijn in een melk-badje, versierd met verse bloemetjes zodat je kindje lekker fris weer met je mee kan.

 

 

Wat zit er in de shoot bij inbegrepen:

Foto-shoot van 90 minuten in totaliteit
Inclusief mini fotoshoot van 15 minuten, met je meegebrachte outfit en haar favoriete knuffel, en natuurlijk enkele foto’s met papa en mama
Prachtige taart of cupcakes vers gemaakt door banket Sylvana
We sluiten af met een spetterfestijn in melk bad met bloemetjes, dit wordt tevens gefotografeerd
Leuke gestylde achtergrond gerelateerd aan het bohemián thema
Ik heb enkele haarbandjes, kralen-ketttingen, bloemetjes, te leen voor de meisjes.
Je krijgt 20 digitale bestanden van deze prachtige fotoshoot toegestuurd.
Ik zorg ervoor dat elke fotoshoot weer anders en uniek is!
Als de taart nog heel is, dan neem jij die mee naar huis

 

 

Waar dien je zelf voor te zorgen:

Je kunt zelf voor je kleintje een kleding outfit zoals een wit jurkje, tule rokje, haarbandje, of stoer spijkerbroekje meenemen (die vies mogen worden)

Schone kleertjes, vochtige doekjes, molton/handdoek, drinkfles, schone luier, zijn of haar knuffel, en plastic tas voor de vieze kleertjes

Er kunnen maximaal 2 volwassenen bij de fotoshoot aanwezig zijn.

Extra foto’s met broertjes of zusjes is tegen meerprijs ( 10,= per kind) en in overleg mogelijk

Meerprijs in het weekend: 20,= euro

 

Ik vraag een aanbetaling van 30,= euro voor de taart, deze dient 1 week voor aanvang van de foto shoot te zijn voldaan, anders kan de foto-shoot niet doorgaan!

 

  

Locatie:

Eindhoven of Helmond

Het restant van de betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.

TOP