“Wil je een hele bijzondere fotoshoot van je kindje?

 

Je krijgt  5 extra bonus foto’s, waarbij je kleintje als “sitter” op een orginele wijze op de foto’s komt te staan.

 

Prijs 125,= euro

 

 

 

 

Deze fotoshoot sessie is volledig gericht op je kindje in het sfeervolle bloemen melk-badje!

Het bloemen melk bad is vrij nieuw in Nederland, en is uit Amerika overgewaaid. Van Cleopatra was al bekend dat ze van warme melk baden genoot. Door de toevoeging van melk aan het warme water, en prachtige bloemen en takjes creëer ik een dromerige setting voor deze bijzondere fotoshoot. Tevens gebruik ik voor enkele foto’s een kanten doek, wat een extra sfeervol effect geeft. Elke fotoshoot is weer geheel anders en uniek!

 

Als je het leuk vind kan je kindjes favoriete knuffel ook even mee op de foto naast het badje. Ik maak na de bloemen foto’s enkele foto’s met aardbeitjes of ander fruit wat blijft drijven, zodat je een aantal gevarieerde foto’s krijgt.

Het is fijn als je kindje zelfstandig kan zitten, maar wil jij je kleintje ook liggend in bad gefotografeerd hebben, dan kan je kiezen om je eigen bad te gebruiken. Voor de allerkleinste van 1 tot 6 maanden is deze fotoshoot tevens geschikt, maar dan wel met ondersteuning van een van de ouders. Ook dreumesjes of peutertjes kunnen gefotografeerd worden in het melk bloemen badje! Nieuw is het blauwe brocante emaile badje, wat voor een prachtig contrast zorgt, voor zowel de meisjes als jongetjes.

 

Bijzonder is dat je bij deze melkbad fotoshoot niet door het water heen kunt kijken, doordat de melk alles onder de waterspiegel laat verdwijnen.  Je kindje vind nadat het een beetje gewend is het badderen vooral heel erg leuk, vooral als ze de bloemetjes ontdekken. Als ze al wat groter zijn kunnen ze ook meehelpen met de bloemetjes in het water te leggen om het badje mooi te maken.

 

Wat zit er in de shoot bij inbegrepen:

  • Fotoshoot van totaal c.a. 45 minuten, locatie Eindhoven of Geldrop
  • Als extra bonus maak ik nu 3 extra foto’s waar je kindje in een leuke outfit gefotografeerd wordt
  • Zitbad voor de kleintjes of ligbad voor de newborn’s
  • Kleurrijke bloemen in afgestemde kleurschakelingen en takjes en eventueel een kanten doek
  • Heel veel melk 🙂
  • Voor kleine meisjes mag je een bloemen-haarband van mij lenen, of je zorgt  zelf voor een versiering voor het haar
  • 12 + 3 bonus nabewerkte bestanden in hoge resolutie via we-transfer, binnen enkele dagen worden deze toegestuurd
  • Ik zorg ervoor dat elke fotoshoot weer anders en uniek is!
  • Extra foto’s met broertjes of zusjes is tegen meerprijs van 10,= euro vooraf in overleg mogelijk, hier ontvang je 3 extra foto’s voor.

Locatie:

Eindhoven of Helmond

De betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.