Women in the Spotlight

 

Woorden dekken niet de lading om de onvoorwaardelijke liefde, die tussen moeder en kind kan bestaan uit te leggen.
De moeder-kind verbinding is een van de mooiste en natuurlijke relaties die er bestaat. Niet te vergeten dat de speciale band tussen vader en kind mooi en intens kan zijn.

Mijn hart gaat uit naar al die prachtige POWER WOMEN, in de rol van mama’s en oma’s!

 

 

Door de bezigheden in het drukke dagelijkse leven vergeten de mama’s nog wel eens hun eigen beauty. Die mooie vrouwen die vanuit liefde voor hun kind zichzelf wegcijferen, en door ‘alle ballen hoog te houden’ geen idee meer hebben hoe waardevol en mooi ze zijn. Oma’s, die op hun beurt uit liefde voor hun kroost, op diverse manieren tot steun zijn, omdat ze uit levenservaring weten hoe belangrijk dit is.

 

Lijkt het je leuk om met je kind(eren) op de foto te gaan, met een mooie pakkende zin (quote) die bij jou aansluit, en die je herinnert aan wie je werkelijk bent?
Of met een mooie “boodschap”op de foto jouw waardering voor je moeder tonen, waarmee je kan vertellen hoeveel zij voor jou betekent? Me deze speciale foto van jou en je kind(eren) vertel je zonder veel woorden, hoeveel liefde jij voelt voor deze speciale vrouw!

 

Ik wil graag juist deze mama’s en oma’s in the SPOTLIGHT zetten, om jou eraan te herinneren hoe bijzonder mooi mens jij als power vrouw bent!

 

Wil je een foto-shoot, waarbij jij mooie digitale foto’s van jou en je kind(eren) ontvangt, met een mooie quote, die past bij jou? Of heb je zelf een leuke quote?

Stuur dan een mailtje naar info@mooistecreaties.nl

 

Prijs 119,= euro

 

Locatie:

Eindhoven of Helmond

De betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.