Newborn Fotoshoot

 

Jouw baby zo lief, puur en klein op de foto?

Met de newborn fotoshoot maak in van jouw kindje mooie en schattige foto’s, als mooie herinnering voor later.

 

Sinds mijn oudste kleinzoon is geboren ben ik dol op de beauty van pasgeboren baby’s.

Niets is zo puur en mooi als deze kleine kindjes, het zijn kleine grote wonderen, ik geniet er steeds weer van als ik de kleintjes kan fotograferen, zodat de ouders mooi beeldmateriaal hebben van hun pasgeborenen.

 

Ik heb meerdere cursussen newborn’s fotograferen gevolgd, zodat ik met de laatste moderne technieken prachtige foto’s voor de ouders kan maken van hun pasgeboren baby’s.

De baby’s zijn het mooist te fotograferen als ze 5 dagen tot 3 weken jong zijn. De foetes houding is dan nog heel natuurlijk, en ze slapen nog lekker door de fotoshoot heen.

Uiteraard zorg ik voor het comfort van zowel de baby als de ouders, zodat de relaxte sfeer ten goede komt voor de mooie foto’s.

 


 

 

Als je interesse hebt in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Ook wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de newbornfotoshoot. Na de bevalling neemt je contact met mij op om de datum definitief te maken.

Ik maak gebruik van mooie foto props, mandjes, zachte stoffen, alles om je kindje comfortabel en mooi te kunnen fotograferen.

Tevens maak ik gebruik van de moderne technieken, zodat jouw kindje op de foto’s prachtig op de schommel of op een bloemenbedje komt te liggen. Je kindje wordt hiervoor heerlijk relaxed gefotografeerd zoals op de foto van het kindje met de engelen vleugeltjes. Ik bewerk deze foto’s zodat het lijkt dat je kleintje op de schommel ligt, of in een mooie bloemenkrans ligt.

 

Je krijgt tijdens deze foto-shoot een mooie variatie van foto’s.

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. Natuurlijk maak ik ook nog enkele portretten waarbij jullie als ouders en eventueel broertje of zusje samen op de foto staan.

 

 

Wat zit er in deze fotoshoot?

Jullie pasgeboren kindje wordt puur en teder gefotografeerd. Zowel portretten van je kleintje als foto’s van jullie samen als gezin

De fotoshoot vind plaats in Eindhoven, of desgewenst bij jou thuis (in overleg)

Prijs 119,= euro

Tijdsduur 60 minuten

Je krijgt c.a. 15 digitale bestanden van deze prachtige fotoshoot toegestuurd.

 

Locatie:

Eindhoven of Helmond

De betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.