Welkom bij Mooiste Creaties

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Ik vind het dan ook heerlijk om kunstzinnig bezig te zijn, en bijzondere ornamenten te maken in mijn atelier in Best (Noord-Brabant)

Omdat ik zelf veel troost heb mogen ondervinden van de piramide ter nagedachtenis aan mijn vader en moeder, wil ik ook andere mensen die een geliefde verloren hebben een stuk troost bieden via de herdenking piramide.

De piramide is niet alleen mooi om te zien, het straalt de energie van troost, rust, en liefde, en verbinding uit.

De speciale troost piramides die ik maak zijn gevuld met kunsthars, as van de overledenen, een persoonlijk sieraad van je dierbare, een mooi symbool zoals bijvoorbeeld een engeltje, levensboom, flower of life, edelstenen, echte bloemen, koper, en natuurlijke elementen die met de aarde verbonden zijn.

 

 

De ornamenten zoals de  hart-roos worden gevuld met seleniet, (dit is een engelensteen, die in contact staat met de engelenwereld), bergkristal (deze edelsteen heeft een troostend en helende energie). Rozenkwarts (deze opent het hart om liefde te ontvangen en te geven, het heeft tevens een milde en zacht helende werking bij de ondersteuning van het verdriet om het verlies). In de bodem (onderkant van de piramide) kan ik indien gewenst een naam of woord ingieten,  er is veel in overleg bespreekbaar

 

 

Voor een afspraak of verdere vragen kan je een mail sturen naar: info@mooistecreaties.nl