Welkom bij Mooiste Creaties fotografie
Je kunt mij boeken voor de meest uiteenlopende fotoshoots, neem hiervoor een kijkje op deze site.

 

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel.
Mensen (klein & groot) op hun mooist fotograferen heeft mijn grote passie. 6 jaar geleden ben ik met fotograferen begonnen, toen mijn 1e kleinzoon geboren werd. Afgelopen jaren heb ik mij vak technisch kunnen ontwikkelen, en heb ik al vele fotoshoots voor zowel mijn kleine klantjes als grote klanten mogen maken.

Met oprechte aandacht voor mijn klanten, wil ik mooie beelden vastleggen, voor mij is puurheid en authenticiteit op de foto “vangen” belangrijk, zo zie ik graag ontspannen gezichten en de sfeer terug op de foto’s. Ik ben creatief, energiek en vind het leuk om dit terug te laten komen in mijn fotografiewerk. Ik kan me goed invoelen in mijn klanten, zodat ik de leuke acties op het juiste moment vast kan leggen op beeldmateriaal.

Every moment matters

Je kunt bij mij terecht voor diverse fotoshoots, zoals:

1e verjaardag- 1e levensjaar-Afscheid/begrafenis-Baby shower-Bedrijf-Bellypaint-Bohemian -Boudoir-Cakesmash-Chocosmash-Diploma uitreiking-Doop-Downtown-Gezin-Familie-Herfst-Huisdieren-Huwelijks aanzoek-Huwelijksdag-Kanjers met een beperking-Kerstmis-Kinderen-Melkbad kleintjes-Melkbad vrouwen-Mooie herinneringen-Natuur-Newborn-Portret-Power woman-Reünie-Sitter-Sprookjes kids-Senioren-Sprankel -Tieners-Verjaardag-Verloving-Vrienden-Ziekenhuis-Zwangerschaps aankondiging-Zwangerschap

Heb je een andere wens voor een fotoshoot, laat het me weten!

Tevens kan je bij mij een belly-paint van je zwangerschaps-echo, of mooie bloemen-paint (v.a. 28 weken) op je groeiende buik laten maken, uiteraard met een zwangerschap-fotoshoot!

Voor een afspraak of verdere vragen kan je een mail sturen naar: info@mooistecreaties.nl

Ik werk met mijn pop-up foto studio en setting vanuit meerdere locaties, deze zijn gelegen in Eindhoven, Helmond en Geldrop.