Fotoshoot voor bijzondere mensen

Voor mij is ieder mens uniek, en niet specialer of perfecter dan de ander. Iedereen bezit zowel van binnen als buiten een ware beauty, hierin is niemand uitgezonderd!

Zo ook mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking zijn voor mij juweeltjes, die ik graag in “the spotlight” plaats!

 

 

Voor mij is foto’s maken zoveel meer dan een plaatje “schieten”, een afdruk maken van een bepaald moment. Ik ben juist gericht op die emotie die achter die glimlach, of verscholen blik te vinden is. Ik wil die mooie momenten vastleggen, waar we zo van kunnen genieten. Die bijzondere spontane lach, die bepaalde oogopslag, of het contact met iemand die dierbaar is, worden door mij gefotografeerd als mooie herinnering voor later.

Ik wil graag voor aanvang van de foto-shoot van mijn klant of diens ouders of begeleider vernemen, wat voor hem of haar belangrijk is, hoe hij of zij zich graag op de foto terug wenst te zien, en waar de herkenning van zichzelf te vinden is.

 

 

De wereld van mensen met een beperking is voor mij geen onbekend terrein. Als sociaalpedagogisch hulpverlener heb ik veel ervaring opgedaan met deze doelgroep. Een belangrijk uitgangspunt voor mij is dat mijn klant zich op zijn gemak voelt en rust ervaart, waardoor de puurheid op de foto het best tot zijn recht komt.
Ik kom daarom met mijn pop-up studio naar mijn klanten toe, zodat vanuit de veilige basis vanuit thuis of de zorginstelling een mooie foto-shoot gemaakt kan worden, een super leuke ervaring met een hoop gezelligheid, en waar nog lang over gesproken wordt.

 

5 sterren foto-shoot

Met een uitgebreide sprankel foto-shoot ontvang jij 10 digitale foto’s, waarbij ik 3/4 uur de tijd neem om jou met je hobby, of andere liefhebberij te fotograferen. Uiteraard zijn tijdens deze uitgebreide fotoshoot je ouder(s) of begeleider(s) welkom om met jou op de foto te gaan. Deze foto-shoot mag indien jij het leuk vind ook in de buitenlucht plaats vinden.

Prijs 99,= euro per persoon

Ik kom bij minimaal 2 personen op locatie!

Bestaat de groep uit 2 personen of meer, die een uitgebreide foto-shoot willen?
Dan krijg je een KANJER KORTING
De prijs is inclusief fotoshoot, nabewerking, reiskosten en veel gezelligheid!

De betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

 

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.