Je bedrijf IN THE PICTURE

Een opmaat gemaakte foto reportage die jou en je bedrijf echt weerspiegelt, zodat je digitiaal nog beter zichtbaar wordt voor jouw ideale klant?

 

Je kan met foto’s zoveel meer vertellen, zo is de sfeer die je bedrijf ademt  belangrijk om over te dragen aan je klant. Met de foto’s kan je de “BRAND” van je bedrijf zichtbaar maken, en de activiteiten die je bedrijf levert overbrengen aan je klant. Mensen willen je graag leren kennen, zodat ze jouw waarde voelen, de gepassioneerde persoon als gezicht achter het bedrijf.

 

Met een bedrijfs-foto-reportage leg ik jou en je onderneming op een creatieve manier vast, zodat het hart van jouw bedrijf weerspiegelt wordt. Deze serie foto’s zijn zeer geschikt voor je website, blogs, social media en andere reclame uitingen. Ik wil ruim de tijd nemen om de kern van je bedrijf helder” in the picture” te krijgen, in een ochtend of middag neem ik c.a. 2,5 uur de tijd  zodat ik je bedrijf op beeld kan zetten.

Ik vind het belangrijk om deze fotoreportage nét anders te maken dan de meeste misschien gewend zijn. Zo zorg ik ervoor dat orginaliteit en creativiteit afgestemd op je bedrijfsvoering in de foto’s terug te zien zijn. Voor mij is het van belang dat je via het beeldmateriaal de beleving kunt voelen, die gerelateerd is aan je bedrijf. Van mij krijg je geen standaard foto’s, maar een totale sfeer ervaring, zo vind ik het mooi als ik bijzondere elementen uit je bedrijf kan toevoegen aan de fotoreportage. Voor close-up foto’s gebruik ik met regelmaat ook extra accessoires, simpele gebruiksvoorwerpen, zoals touw of jutte, die het “pronkstuk” wat gefotografeerd mag worden nog beter tot het recht laat komen. Maar ook gebruik ik achtergronden die juist voor een strakke uitstraling zorgen van je product.

Alles is bespreekbaar, ik denk vooral graag mee met wat je doelstelling is!

 

 

 

De vergoeding voor deze fotoreportage bedraagt: 299,= euro incl btw, dit is voor c.a. 2,5 uur.

Bij een klein bedrijf is een verkorte fotoreportage is tevens mogelijk, uiteraard met aangepaste prijs!

Het maken van een video-compilatie zoals onderstaand voorbeeld is tevens besrpeekbaar.

Reiskosten tot 75 km rondom Eindhoven zijn in de prijs meegerekend.