Taart smullen met beide handjes, mondje en voetje, met een gekleurd en plakkerig snoetje?

 

Voor jongetjes in de leeftijd van 1 t/m 3 jaar kan dat in de indianen fotoshoot-settting!

 

 

 

Jouw kindje smullend, kliederend en genietend op de foto?

Dit kan natuurlijk ook als je kindje 2 of 3 wordt. Cake smashes zijn erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets.

Het recept is simpel: je kind, een taart en de perfecte omgeving. De uitkomst elke keer weer bijzonder. Je kind is de ster en bepaalt het verloop van de shoot.

  • Een prachtig versierde taart speciaal en vers voor jouw kleintje gemaakt, dit word smullen!! Ik maak foto’s waarbij je kindje van de taart mag eten, op de manier waarop hij dat zelf graag wil. Een unieke en leuke fotoshoot voor kindjes die 1 jaar worden, maar uiteraard ook als je het leuk vind voor je kindje dat wat ouder is! Voor de fotoshoot gebruik ik mooie props voor het indianen thema en  leuke wandversieringen, zodat de foto’s steeds weer uniek en speciaal zijn!

Wil je de foto’s gebruiken voor een uitnodigingskaart dan plannen we de sessie ruim een maand voor dat je kindje jarig is.

Prijs 125,= euro

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Het beste is als je tijdig een afspraak maakt, ongeveer 1 maand voor aanvang van zijn verjaardag. De foto’s kan je dan gebruiken voor de uitnodigingen, of voor op de verjaardagstaart.

1. Je kleintje mag eerst op de foto’s in de door jou meegebrachte outfit, je mag van mij accessoires lenen, of deze zelf meenemen. Deze mini shoot duurt ongeveer 15 minuten. Leuk is als hij de favoriete knuffel meeneemt, zodat ze samen op de foto kunnen!

2. Na de mini fotoshoot maak ik eerst enkele foto’s van de taart of cupcakes en het decor apart, en daarna mag je kleintje lekker met de taart gaan kliederen! Lekker graaien, spelen en natuurlijk taart eten, soms moeten de kleintjes een beetje aangemoedigd worden, maar het wordt een groot smulfestijn! Het kliederen en smullen leg ik vast op de foto’s, zodat de pret zelfs achteraf nog gegarandeerd is.

3. Na de fotoshoot mag je kindje fris gepoetst en voldaan van al het smullen en kliederen weer lekker met je mee naar huis! De foto’s krijg je spoedig toegestuurd!

 

   

 

Wat zit er in de shoot bij inbegrepen:

Foto-shoot van 60 minuten in totaliteit
Inclusief mini fotoshoot van 15 minuten, met je meegebrachte outfit en zijn favoriete knuffel, en natuurlijk enkele foto’s met papa en mama
Prachtige taart of cupcakes vers gemaakt door Zoet XL
Leuke gestylde achtergrond gerelateerd aan het indianen thema
Je krijgt 15 digitale bestanden van deze prachtige fotoshoot toegestuurd.
Ik zorg ervoor dat elke fotoshoot weer anders en uniek is!
Als de taart nog heel is, dan neem jij die mee naar huis

 

Extra optie MELKBAD, zie de 3-in-1 cakesmash de luxe!!

  

Waar dien je zelf voor te zorgen:

Je kunt zelf voor je kleintje een kleding outfit zoals een kort spijkerbroekje, brutels, of misschien heb je een ander idee voor zijn outfit.

Schone kleertjes, vochtige doekjes, molton/handdoek, drinkfles, schone luier, zijn knuffel, en plastic tas voor de vieze kleertjes

Er kunnen maximaal 2 volwassenen bij de fotoshoot aanwezig zijn.

Extra foto’s met broertjes of zusjes is tegen meerprijs ( 10,= per kind) en in overleg mogelijk

Meerprijs in het weekend: 20,= euro

 

  

Locatie:

Eindhoven of Helmond

Voor het bestellen van de taart of cupcakes vraag ik een aanbetaling van 30,= euro

De restant betaling mag direct na de fotoshoot contant voldaan worden

*Bij het boeken van een fotosessie gaat je akkoord met het mogen gebruiken van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij duidelijk wordt aangegeven dat dit niet gewenst is.

 

TOP